Ψευτογιατρός: Ντοκουμέντα εξαπάτησης από το μακρινό 2006! Πώς πουλούσε «ελπίδα» & η “μυστική θεραπεία” που υποσχόταν στους ασθενείς του (Video)

24 Ιανουαρίου, 2023


Ψευτογιατρός: Το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το «LIVE NEWS» είναι αποκαλυπτικό. O άνθρωπος που κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε θανάτους ασθενών που τον πίστεψαν και τον πλήρωσαν, εξηγεί, αναλύει και προσπαθεί να πείσει για να κερδίσει χρήματα.Δηλώνει γιατρός και υπόσχεται θαύματα. Ζητάει εχεμύθεια και συνολικά 45.000 ευρώ για να κάνει καλά ένα άτομο με σκλήρυνση κατά πλάκας. Παράλληλα, δείτε εδ…

Ψευτογιατρός: Το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το «LIVE NEWS» είναι αποκαλυπτικό. O άνθρωπος που κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε θανάτους ασθενών που τον πίστεψαν και τον πλήρωσαν, εξηγεί, αναλύει και προσπαθεί να πείσει για να κερδίσει χρήματα.

Δηλώνει γιατρός και υπόσχεται θαύματα. Ζητάει εχεμύθεια και συνολικά 45.000 ευρώ για να κάνει καλά ένα άτομο με σκλήρυνση κατά πλάκας. Παράλληλα, δείτε εδώ τι έλεγε στα θύματά του για να λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το βίντεο ντοκουμέντο τραβήχτηκε το 2006 με τον κατηγορούμενο πλέον ψευτογιατρό να υπόσχεται ίαση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας, αποτυπώνει την απάτη.

Θύμα: Έχουμε τα θέματα που σας έλεγα. Είναι μία ξαδέρφη μου 23 ετών, της οποίας της διαγνώσαν σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ψευτογιατρός: Δεν υπάρχει θέμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω κάνει και άλλους ασθενείς.

Θύμα: Καλά;

Ψευτογιατρός: Σχεδόν καλά, στο στάδιο που θα πάρουμε τον ασθενή

Θύμα: Υπάρχουν δηλαδή ασθενείς που έχουν γίνει καλά;

Ψευτογιατρός: Πάρα πολλοί.

«Δεν οδηγούσε & οδηγεί»

Ο 66χρονος σήμερα ψευτογιατρός είχε υπολογίσει τα πάντα για να πείσει. Πιθανές ερωτήσεις, μια ενδεχόμενη δυσπιστία του ατόμου που καθόταν απέναντί του αλλά και το τι έπρεπε να δείξει για να φανούν τα θαύματα που υποσχόταν ρεαλιστικά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επιστρατεύει φωτογραφίες ενός νεαρού που, όπως λέει, έσωσε από τον εφιάλτη που περνούσε και τον έκανε να μπορεί μέχρι και να οδηγήσει.

Ψευτογιατρός: Αυτό είναι ένα από τα παιδιά

Θύμα: Που έγινε καλά;

Ψευτογιατρός: Θα το δεις.

Θύμα: Τι είχε αυτό το παιδί;

Ψευτογιατρός: Σκλήρυνση.

Θύμα: Σκλήρυνση; Μικρός και αυτός ε;

Ψευτογιατρός: 22. Θα δεις. Θα δεις πολλά.

Θύμα: Ήταν σε προχωρημένο στάδιο; Ή αρχικό;

Ψευτογιατρός: [Λέει ασθένεια]

Θύμα: Δεν την ξέρω αυτή την ασθένεια.

Ψευτογιατρός: Παρόμοια με την σκλήρυνση.

Θύμα: Δηλαδή αυτός σε πόσο καιρό που είχε την ασθένεια ήρθε;

Ψευτογιατρός: Χρόνο.

Θύμα: Και τώρα πόσος καιρός έχει περάσει;

Ψευτογιατρός: 5 μήνες.

Θύμα: Και είναι στάσιμος;

Ψευτογιατρός: Όχι καλύτερα.

Θύμα: Α καλύτερα κιόλας.

Ψευτογιατρός: Φαντάσου ότι δεν οδηγούσε και οδηγεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.